TENIS ZLÍN MLADCOVÁ

 

Aktuality

 

20.11.2013 | 

Turnaj babytenistů Mladcová Prince CUP 16.11.

V sobotu 16. listopadu jsme zahájili sezónu zimních turnajů prvním turnajem ze série Mladcová Prince Cup babytenistů. Sešla se konkurence již vyzrálých hráček a hráčů. Zúčastnilo se celkem 16 hráčů, kteří byli rozděleni do 4 skupin. Ve skupinách se utkali každý s každým, zápasy byli velmi vyrovnané a mnohdy o dvou postupujících rozhodovala až doplňková kritéria. Po zápasech se děti rozdělily do pavouka o celkového vítěze a pavouka o 9 až 16 místo.

V pavoucích se projevila zápasová vyhranost borců z dřívejších zápasů a turnajů. Do konečného semifinále a finále postoupili ti,kteří již mají nahráno mnoho zápasů.Úroveň turnaje byla velmi vysoká, nikdo nedaroval nikomu ani míček

Celkové pořadí bylo následující:

1. Ondra Sucháň

2. Jan Hrazdil

3. Martin Ševčík, Michal Juřena

na dalších místech se pak umístli: Nela Šerá, Ondra Koníček,Jakub Kojecký,Honza Jemelka,Jirka Daněk, Amélie Šmejkalová,Adam Prusenovský,Adam Jecho, Dominik Dosoudil, Eliška Shkybová, Lukáš Kučera, Dan Kučera.

Všem děkujeme za účast a příkladnou bojovnost. Těšíme se na dalších turnajích série Mladcová Prince Cup na viděnou. Připomínáme, že se stále hraje o celkového vítěze nejen turnajů, ale i celé série.

Termíny dalších turnajů série jsou:12.1., 1.2., 15.2..

 

 

 

 

Napište nám

Pokud na nás máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Brzy se Vám ozveme zpět.

 
 

 
 
TOPlist
 

       SK Zlín Mladcová
       Vinohrádek 493, 760 01 Zlín -  Mladcová   E - mail: skzlin.mladcova@seznam.cz  Tel: recepce klubu - rezervace +420 602 506 082  tel : + 420 774 433 665