TENIS ZLÍN MLADCOVÁ

 

Aktuality

 

06.11.2013 | 

Podzimní soustředění 29. - 30.10.

V těchto dnech se na našem areálu konalo soustředění pro děti zahrnuté do závodních týmů našeho klubu. Místo podzimního volna je čekala po oba dva dny velká dřina, ale i spousta legrace a bezva parta.

Každý den byl sraz již před osmou hodinou a následoval perný trénink. Oba dny měly svůj pevný program, začínali jsme společnou rozcvičkou, následoval dopolední trénink, okolo desáté malá svačinka, pak trénink až do oběda.

Po společném obědě opět trénink a tréninkové zápasy. Pak svačinka a rozbor dne, tréninku a společná výuka taktiky a pravidel.

Ve středu jsme absolvovali mimo tréninků a zápasů také rehabilitaci a fyzickou přípravu spojenou s testy.

Celkem se soustředění zúčastnilo 23 dětí věkových kategorií minitenis, babytenis a mladší žáci. Naši malí tenisté byli rozděleni do 4 skupin a pod vedením trenérů pilovali údery, hráli herní cvičení. Jejich fyzická připravenost se měřila testem fyzické zdatnosti.

Všem účastníkům moc děkujeme za snahu a dobrou náladu. Každý z hráčů obdrží v tomto týdnu celkové hodnocení trenérky a výsledky své snahy.

Zvláštní poděkování patří paní Milaně, hlavní trenérce závodních družstev těchto kategorií, která celé soustředění zorganizovala, řídila a vyhodnocovala.

Těšíme se na vás příště.

 

Napište nám

Pokud na nás máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Brzy se Vám ozveme zpět.

 
 

 
 
TOPlist
 

       SK Zlín Mladcová
       Vinohrádek 493, 760 01 Zlín -  Mladcová   E - mail: skzlin.mladcova@seznam.cz  Tel: recepce klubu - rezervace +420 602 506 082  tel : + 420 774 433 665