TENIS ZLÍN MLADCOVÁ

 

Aktuality

 

24.02.2015 | 

Turnaj babytenistů 2015

Tuto sobotu k nám přijelo nadějné tenisové mládí, tentokrát na turnaj babytenisu. Zúčastnilo se ho celkem 31 tenisteka tenistůz celé ČR. Mladí bojovníci ve věku 8 a 9 let již ovládají velmi slušně tenisové dovednosti a bylo se na co dívat. Všichni odehráli své základní skupiny, ze kterých dle výsledků postupovali vždy dva nejlepší do finalového pavouka o celkového vítěze. ti, kteří neměli to štěstí si zahráli pavouka útěchy. Celý den nám rychle uběhl, ale bylo to velmi náročné především pro hráče. Hráli jsme od mrána až do večera.

Celkovou vítězkou se stala Karolína Heiderová, když v nádherném finále plném tenisového umění porazila Ondru Matouška. Třetí místa obsadili nDenková a Šafařík. Pokud bude mít český babytenis takové zástupce, tak o mjeho budoucnost nemusíme mít strach.

Z domácích se zúčatnili Adrianka Pagáčová, Nela Schmidtová, Míša Hádlík, Tom Voráč. Všichni bojovali, byl to jejich první turnaj a hráli velmi pěkně.

Každý z účastníků obdržel medaile, diplom a cenu za své velké výsledky. Ti nejlepší si pak odnášejí poháry a největší ceny. Všem malým tenistům děkujeme, že přišli poměřit své síly a zveme je ne letní akce.

 

Napište nám

Pokud na nás máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Brzy se Vám ozveme zpět.

 
 

 
 
TOPlist
 

       SK Zlín Mladcová
       Vinohrádek 493, 760 01 Zlín -  Mladcová   E - mail: skzlin.mladcova@seznam.cz  Tel: recepce klubu - rezervace +420 602 506 082  tel : + 420 774 433 665